Sandra Wierenga-Joosten

Website
Je bent van harte welkom om bij me te komen dansen in één van mijn weekgroepen op: - donderdagavond van 19.30-21.30 uur in Centrum voor Bezieling, Abraham Westersstraat A2 in Nieuwe Pekela; - maandagochtend van 9.30-11.30 uur in Het Markehuus, Scharmbarg 35 in Assen. Graag vooraf even aanmelden! Daarnaast heb ik samen met mijn man een praktijk voor bewustwording en persoonlijke groei: Centrum voor Bezieling. Ik coach mensen die behoefte hebben aan ondersteuning en inspiratie om hun eigen weg te gaan in het leven, bij diverse levensthema's. Daarnaast geef ik healingen en (intuïtieve) massages. Met mijn man heb ik een verdiepingsgroep "Dans je Ziel" waarin we op reis gaan met een vaste groep voor een periode van een half jaar waarin we biodanza combineren met astrologie. Dit is uniek in Nederland! Het traject is persoonlijk op maat én in groepsverband. Ook geef ik workshops aan vrouwen waarbij heling van de vrouwelijkheid centraal staat (Rite of the Womb).

Weekgroepen van Sandra

Evenementen van Sandra

Dagworkshop De magie van aanraken zo 6 september om 10:30Centrum voor Bezieling, Abraham Westersstraat A2 in Nieuwe Pekela Docente: Sandra Wierenga-Joosten

Ieder mens heeft een enorme behoefte aan aanraken en aangeraakt worden. Op deze verdiepingsdag gaan we samen op ontdekkingstocht om nog beter te leren luisteren naar onze diepe behoeftes en deze af te stemmen in contact met de ander.

Dans je Ziel (verdiepingsgroep) – VOL za 19 september om 10:00Centrum voor Bezieling, Abraham Westersstraat A2 in Nieuwe Pekela Docente: Sandra Wierenga-Joosten

Dans je Ziel: wanneer je heel bewust verder wilt groeien op je eigen unieke levenspad. Het is een diepgaand en transformerend persoonlijk traject op maat in groepsverband, waarbij we biodanza combineren met astrologie.

Extensies gevolgd door Sandra

  • [{


    Jaar: ?
    Docent: Sandra Wierenga-Joosten