Sandra Wierenga-Joosten

Website
Je bent van harte welkom om bij me te komen dansen in één van mijn weekgroepen op:
- maandagochtend van 10.00-12.30 uur;
- donderdagavond van 19.30-22.00 uur.
De locatie is: Centrum voor Bezieling, Abraham Westersstraat A2 in Nieuwe Pekela;

Graag vooraf even aanmelden.

Daarnaast heb ik samen met mijn man een praktijk voor bewustwording en persoonlijke groei: Centrum voor Bezieling. Ik coach mensen die behoefte hebben aan ondersteuning en inspiratie om hun eigen weg te gaan in het leven, bij diverse levensthema's. Daarnaast geef ik healingen en (intuïtieve) massages.
Met mijn man heb ik een verdiepingsgroep "Dans je Ziel" waarin we op reis gaan met een vaste groep voor een periode van een half jaar waarbij we biodanza combineren met astrologie. Dit is uniek in Nederland! Het traject is persoonlijk op maat én in groepsverband.
Ook geef ik regelmatig workshops voor vrouwen waarin Vrouw-zijn en de vrouwelijke kracht centraal staat.

Evenementen van Sandra

Dans je Vrijheid zo 2 april om 10:30Centrum voor Bezieling, Abraham Westersstraat A2 in Nieuwe Pekela Docente: Sandra Wierenga-Joosten

Iedereen wil zich vrij voelen, maar wat is vrijheid eigenlijk? Vaak zoeken we het buiten onszelf, maar ware vrijheid vindt je alleen in jezelf. We gaan letterlijk stappen zetten om vrijer te worden, zodat we op meerdere niveaus ruimte in onszelf creëren.

Dans je Ziel (verdiepingsgroep) za 16 september om 10:00Centrum voor Bezieling, Abraham Westersstraat A2 in Nieuwe Pekela Docente: Sandra Wierenga-Joosten

Dit traject is een combinatie van biodanza & astrologie. Het is persoonlijk op maat en in groepsverband, bestaande uit 2 individuele consulten en 6 zaterdagen met een vaste groep deelnemers. Het traject is inspirerend, diepgaand en transformerend.

Extensies gevolgd door Sandra

  • [{


    Jaar: ?
    Docent: Sandra Wierenga-Joosten