Biodanza weekend “Het voorgevoel van de Engel”

Biodanza weekend “Het voorgevoel van de Engel”

zo 19 mei 10.00 tot ma 20 mei 17.00
Spiritueel Huis Voorstraat 51, Delft
Voorstraat 51
Delft
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-20774572
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Weekend
Kosten:
€ 140,00
Docente:
Gea Verhofstad
Organisator:
Gea Verhofstad
Engel…?
Kun je me horen?
Ben je er echt?
Altijd aan mijn zij?
 
Mag ik wat vragen
Kun je me helpen
Wil je hier blijven
Heel dicht bij mij
Geloof jij in Engelen? Hoe zou het zijn als je met jouw engel zou kunnen dansen? Als je zou weten dat je geleid en beschermd wordt? Als je zou weten hoe je de engel kunt aanroepen en vragen om hulp en steun? Hoe zou je leven veranderen als je op een diep niveau contact zou kunnen maken met de engelen?
Vorig jaar zomer heb ik de 4 daagse training “Biodanza en het voorgevoel van de engel” gevolgd, een training die al langer op mijn verlanglijstje stond. Ik was diep onder de indruk van het transformerende effect dat het had op de deelnemers: de zachtheid, harmonie en rust die er ontstonden waren fantastisch mooi om te ervaren. In december heb ik zelf voor de eerste keer de liefde en wijsheid van de engelen mogen delen met een fijne groep dansers. En nu organiseer ik met Pinksteren een tweede keer dit bijzondere weekend. Dans je mee?
Waar en wanneer
Zondag 19 en maandag 20 mei (1e en 2e Pinksterdag) in Spiritueel Huis Voorstraat 51 in Delft, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur met een lunchpauze van circa 1,5 uur.
Kosten
€ 140,00
Aanmelden
Je kunt je aanmelden door mij een mail te sturen. Je krijgt in april een factuur toegestuurd en na betaling daarvan is je aanmelding definitief.
Voor meer informatie: bel 06 20774572 of mail gea@geaverhofstad.nl