Biodanza zomerweek in Frankrijk

Biodanza zomerweek in Frankrijk

zo 14 juli 9.00 tot vr 19 juli
De Groene Kathedraal van ECOlonie
Thietry
Hennezel
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-27172857
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Meerdaags
Kosten:
€ 280 + verblijfskosten Ecolonie
Docente:
Jacqueline van den Eerenbeemt
Organisator:
Jacqueline van den Eerenbeemt

Forge Neuve is een wonderlijk, magische omgeving die ons uitnodigt om het leven te vieren,  te dansen, te verstillen en te vertragen. Te ervaren dat we als aardbewoners een onderdeel zijn van de natuur.  Door diep te luisteren naar de boodschappen van de natuur, van Gaia, de natuurwezens en het universum. Het is een heel mooie plek om met een groep mensen via de dans samen uitdrukking te geven aan de informatie die we ontvangen. Levensimpulsen, de levensstroom die liefdevol van aard is samen te delen in de dans.

Programma

Elke ochtend starten we met een stiltewandeling om de boodschappen van de natuur te verkennen. We stemmen af op de geziene en de ongeziene wereld. Deze boodschappen brengen we tot uitdrukking in een ochtend vivencia, een ceremonie van dans op prachtige muziek en de muziek van de natuur die ons in contact brengt met ons potentieel, onze ware natuur, onze bron.

Wat is inbegrepen in de cursusweek

  • Zondagavond introductie van de week. Open voor iedereen. 00 euro
  • 3 ochtenden, 1 middag en 1 avond van maandag t/m vrijdag natuurbeleving middels Biodanza.
  • Een lezing over de visie en de ontwikkeling van Ecolonie.
  • Enkele uurtjes het leven op ECOlonie als Gaia collectief ervaren door mee te werken.

Jacqueline geeft biodanzalessen gecombineerd met stembevrijding, sjamanisme en natuur in een prachtige dansruimte te Den Bosch/Vught.Zij voelde als kind al een magische connectie met de natuur die meer tot leven kwam tijdens de Gathering in Forge Neuve in 2021. Daar is de vlam aangestoken om op deze plek “Dans het leven” te gaan geven. Ze heeft ervaren dat er een samen-dans gecreëerd werd met de natuurwezens waardoor een wederkerigheid van dankbaarheid door het dal stroomde. Ze is daarom ook heel blij en dankbaar dat ze in 2024 weer een zomerweek kan aanbieden.