‘Bohemian Paradise’ biodanza minivakantie: lang weekend in Drenthe met Geny

‘Bohemian Paradise’ biodanza minivakantie: lang weekend in Drenthe met Geny

vr 9 augustus 18.00 tot ma 12 augustus 12.30
Boheems paradijs
Den Hool 5
7845 TG Holsloot
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-50569383
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Meerdaags
Kosten:
€ 407, - - € 487,-
Docente:
Geny Wuestman
Organisator:
Geny Wuestman

‘Bohemian Paradise’ Biodanza Minivakantie in Drenthe

9 t/m 12 augustus 2024

Ook dit jaar organiseer ik weer een Biodanza Minivakantie, een begrip voor degenen die het al kennen. Dit jaar is het alweer de achtste keer op rij. De keuze viel dit jaar op een locatie in Drenthe, waar we te gast zijn bij het Boheens Paradijs. Alles wat een Biodanza-vakantie compleet maakt, is daar voorhanden. De sfeer van deze locatie heeft ons doen besluiten om er ook meteen een Bohemian thema van te maken.

Wat kun je verwachten? Stel je voor, je bent er even helemaal uit, een extra lang weekend in een volstrekt andere omgeving, in de wereld van de nomaden, de bohemiens die in hun woonwagens van plek naar plek trekken. Zie je het voor je: mensen die je misschien kent van verhalen, beelden uit een ver verleden of clips van de Gypsy Kings. Paradijsvogels, die karakter uitstralen, excentriek, hartstochtelijk op zoek naar vrijheid, super authentiek, door het leven getekend en behoorlijk eigenzinnig. Daar zullen we allemaal wel iets van herkennen in onszelf of op zijn minst er soms een beetje naar verlangen.

Hoe zou je het vinden om eens een aantal dagen met anderen in die sfeer door te brengen? Slapen in een woonwagen op een mooi gazon, waar we kunnen leven, genieten en dansen. En natuurlijk ga je daar ook de biodanzaworkshops beleven. Stuk voor stuk vivencia’s die jou helemaal in het hier en nu brengen. De thema’s liggen helemaal in lijn met de ambiance die je daar aantreft: vrijheid, onbezorgdheid, verbinding, passie, vuur en liefde. We zullen er alles aan doen om je hier helemaal thuis te laten voelen. Spannend toch, bij jezelf in je eigen pipowagen, caravan of tent? Met de andere gasten verwacht ik, net als voorgaande jaren, dat je al snel een familiegevoel zult ervaren.

Er is hier alles wat we nodig hebben om er een geweldige tijd van te maken. Een tijd die, net als voorgaande jaren, lang in je herinnering zal blijven en die je nieuwe vrienden oplevert. Je bent welkom met jouw unieke vuur, passie en eigenheid. Je zult vier dagen lang ondergedompeld worden in gelukzaligheid.

De locatie staat bekend als Het Boheems Paradijs in Holsloot. We hebben daar het hele terrein afgehuurd, inclusief alle accommodatie, zodat we daar met onze eigen groep verblijven. Je kunt lekker chillen, fijne gesprekken hebben met gelijkgestemden, wandelen, goed eten en natuurlijk genieten van een royale hoeveelheid biodanza workshops. De workshops zullen zoveel mogelijk buiten plaatsvinden, waarvan één in de nabijgelegen bosrijke omgeving. Alles is erop gericht om het leven in de hoogst haalbare vorm van lichtheid, liefde en genot te ervaren. En je mag volop jouw vuur, passie en vrijheid dansen en ervaren.

Accommodatie: De entourage is zowel geschikt voor binnen- als buitenworkshops. Om te dansen kunnen we kiezen uit een prachtig grasveld of de binnenruimte. Een lokale cateraar zal heerlijke diners verzorgen, voornamelijk vegetarisch en veganistisch. En voor ontbijt, lunch en picknick zorg ik voor de heerlijkste hapjes.

De accommodatie die je boekt is all-inclusive.

Beperkt aantal deelnemers: Er kunnen 25 tot 40 mensen deelnemen, dus de groep blijft beperkt en daardoor intiem. Wacht daarom niet te lang met aanmelden.

Programma: Het programma biedt volop ruimte voor aanvullende initiatieven, zoals het maken van muziek. Voel je vrij om je eigen muziekinstrument mee te nemen als je dat leuk vindt. Voor wie dat wil, is er tussen de vivencia’s door ook ruimte om iets (gratis) aan te bieden: een massage, een miniworkshop zoals tarot of yoga, en eventueel kun je je levensverhaal delen met Rob, die dit vakkundig voor je kan opnemen op video. ‘s Avonds genieten we gezamenlijk bij het kampvuur, en wie weet vind jij daar jouw podium.

Wat kun je verwachten:

 • 6 heerlijke Biodanzaworkshops
 • Biodanza in de natuur, met en zonder muziek (muziek maken buiten is geen probleem, dus je kunt heerlijk uit je dak gaan op je blote voeten in het gras)
 • Binnenruimte waar we kunnen dansen bij minder mooi weer
 • Heerlijke tuin met eet- en relaxmogelijkheden: meerdere grote grasvelden om in privacy te dansen met onze groep, en zo groot dat je rust kunt vinden, met diverse zitjes en een vuurplaats
 • Kampvuur ‘s avonds
 • Een intieme groep
 • Aparte eetzaal en zitjes om buiten te eten
 • Alle maaltijden worden verzorgd: een ontbijtbuffet, een diner en een lunch. Dieetwensen kun je doorgeven.
 • Onbeperkt thee en koffie
 • Slaapaccommodatie voor maximaal 40 personen (een-, twee- en driepersoonswoonwagens en caravans) inclusief een lakenpakket, speciaal afgestemd op de woonwagen of caravan.
 • Mogelijkheid om je eigen tent of camper mee te nemen

Vroegboekprijs t/m 26 juni 2024
€ 407,- p.p. als je een eigen tent (max 10) of camper (max 2) meeneemt
€ 407,- p.p. slapen in een 1 – 3 persoons woonwagen
€ 437,- p.p. slapen in een tweepersoons woonwagen in tweepersoonsbed
€ 437,- p.p. slapen in tweepersoons woonwagen met stapelbed / twee losse bedden
€ 467,- slapen in een privé caravan (5)

Prijs na 26 juni 2024
€ 427,- p.p. als je een eigen tent (max 10) of camper (max 2) meeneemt
€ 427,- p.p. slapen in een woonwagen max 3 personen
€ 457,- p.p. slapen in een tweepersoons woonwagen in tweepersoonsbed
€ 457,- p.p. slapen in tweepersoons woonwagen met stapelbed / twee losse bedden
€ 487,- p.p. slapen in een privé caravan (5)

De prijzen zijn inclusief zes biodanza workshops, alle maaltijden, koffie, thee, tussendoortjes en toeristenbelasting. In de woonwagen is beddengoed, koelkast en elektriciteit aanwezig

Aanmelden

Bestel je ticket via Hipsy: https://hipsy.nl/shop/57258-bohemian-paradise-biodanza-minivakantie-met-geny-in-drenthe

Aanmelden en meer informatie: geny@dansenleef.nl en 06-50569383

Aanvang en eindtijd

Vanaf vrijdag 16.00 uur: inloop gasten. installeren in je kamer vanaf 17.00 uur, tent neerzetten kan vanaf 16.00 uur

 • 18.00 uur aanvang gezamenlijke avond maaltijd, gevolgd door de eerste biodanzaworkshop
 • Maandagochtend kun je na je ontbijt en lunchpakketje samen stellen
 • Maandagochtend om 10.00 uur start de afsluitende Biodanza workshop
 • Einde: circa 12.30 uur

Adres

Boheems Paradijs

Den Hool 5

7845 TG Holsloot

OV

Je kunt het beste naar Dalen. Je kunt daar worden opgehaald. Kosten € 7,50. (Vooraf aangeven. Dan kunnen we evt. meerdere mensen tegelijkertijd ophalen).

Aanmelden

Bestel je ticket via Hipsy: https://hipsy.nl/shop/57258-bohemian-paradise-biodanza-minivakantie-met-geny-in-drenthe

Aanmelden en meer informatie: geny@dansenleef.nl en 06-50569383

Fijn als je er bij bent!