Geny Wuestman

Website
Proeflessen op vrijdagavond

De eerste les is een gratis proefles

Om echt te kunnen ervaren of biodanza iets voor je is raad ik aan om het 8 keer te komen ervaren.

8 proeflessen voor 100,-

Ook is het mogelijk om drie proeflessen (40,-)  te volgen.

Locatie: De Balzaal, Jac. P. Thijsselaan 45,  Gouda

Tijd: 20:00 - 22:00 uur. (inloop 19:30 uur)

Over mij

Sinds ik in 2006 met biodanza in aanraking kwam, ben ik razend enthousiast. Ik zou wensen dat de hele wereld er kennis mee maakt, zodat iedereen het wonder van biodanza kan ervaren. Ik deel mijn enthousiasme met iedereen die het wil horen, daarnaast verzorg ik sinds 2011 biodanza-evenementen in Gouda, in de ruimte die ik samen met mijn geliefde Rob tot mijn beschikking heb: De Balzaal.

Hier geef ik ook alle biodanzalessen. Mijn passies zijn: mensen met elkaar verbinden en inspireren, maar ik ik heb ook een enorme drive om te creëren, vernieuwen en ontwerpen. De creatieve, inspirerende en verbindende elementen zitten in vrijwel alles wat ik doe: het creëren van nieuwe gerechten, mijn schilderijen, mijn werk als schrijfster en ontwerpster van kindertraktaties, het maken van illustraties en grafische ontwerpen en vooral natuurlijk in mijn werk als biodanzafacilitator.

Op dit moment besteed ik het grootste gedeelte van mijn tijd aan biodanza en geef minstens vier keer per week les aan wekelijkse groepen, daarnaast verzorg ik vaak avondworkshops, dansdagen of weekenden. Ook Kinderbiodanza en biodanza voor Ouderen verzorg ik regelmatig.

Thuis leef ik samen met mijn man Rob en mijn oudste zoon Jip.

*Foto door Hannah Hanssen

Weekgroepen van Geny

Jaargroepen van Geny

Proeflessen van Geny

Evenementen van Geny