Dans het Orakel Biodanza in de Franse Ardennen

Dans het Orakel Biodanza in de Franse Ardennen

zo 21 juli 16:00 tot vr 26 juli 14:00
Centre Buirefontaine
Buirefontaine
Aubenton
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0640583378
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Meerdaags
Kosten:
vroegboekkorting 699,- tot 15 mei, 749,-
Docente:
Annette Heynderickx
Organisator:
Annette Heynderickx

Dans het Orakel

Laten we verbinden met onszelf en anderen. Samen dansen we de wereld een stukje mooier, een stukje meer verbonden. We laten onze harten spreken en laten de muziek ons leiden.

Dans het Orakel brengt ons samen, in verbondenheid en solidariteit. Het is een viering van het leven, van groei en bloei, van vreugde en liefde. Laten we dansen en genieten van deze bijzondere dagen vol kracht en schoonheid. Cheers to love and solidarity!

Zó fijn als jij er ook bij bent! 

We verblijven te midden van de natuur. Gelukkig niet zo ver rijden naar de Franse Ardennen, terwijl je, je toch waant in een heel andere wereld.

Dagelijks dansen we een of twee vivencia’s. Tussendoor is er alle tijd om bij de fontein te zitten, het labyrint te lopen, te zingen, luieren, een goed gesprek, een boek, wandeling, een lekker glas wijn of… gewoon beschikbaar zijn voor wat het leven je op dat moment aanbiedt.

We zijn te gast in het mooie centrum Buirefontaine van Chantal en René. Zij verzorgen alle heerlijke maaltijden

Praktisch, nog vroegboekkorting tot 15 mei:

Zondag 21 juli inchecken vanaf 16:00 uur. Om 18.30 uur gezamenlijk diner en om 20:30 uur begint de eerste Biodanza-sessie.

We eindigen vrijdagochtend na de vivencia omstreeks 12.30 uur en dan is er nog een lunch voorzien of een lunchpakket voor onderweg.