‘Dans jouw leven & Creëer jouw beeld’ in Frankrijk (Preau)’

‘Dans jouw leven & Creëer jouw beeld’ in Frankrijk (Preau)’

za 22 juli 17:00 tot za 29 juli 10.00
Landgoed Preau, midden Frankrijk
L'Huy Préau
58120 Chatin
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-49864654
Doelgroep:
volwassenen: Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Meerdaags
Kosten:
395,- € voor de workshops (bij aanmelding en betaling voor 8 mei 2023 daarna betaal je €425,-), verblijf van 420,- tot 740,- € all in met heerlijke biologische en vegetarische maaltijden (prijs is afhankelijk v.d. accommodatie die je kiest)
Docente:
Renee Mars
Organisator:
Renee Mars

Dans jouw leven  &  Creëer jouw beeld
We bieden een week aan waarin je ‘s ochtends danst en ’s middags beeldend gaat werken.
Deze week is 3 jaar geleden ontstaan vanwege de coronamaatregelen en zo goed bevallen dat Renée Mars (Biodanzadocent) en Carla Rump (beeldend kunstenaar) ook dit jaar weer hun krachten bundelen.

We laten ons inspireren door de 4 elementen: aarde, water, vuur en lucht. De elementen staan voor levenskwaliteiten die je ook in jezelf kunt ontwikkelen. Zo staat Vuur o.a. voor passie, transformatie en warmte. Lucht voor dromen, verbinden en luchtigheid. Water stroomt, vindt altijd haar weg, is veranderlijk en verbonden met voelen. Aarde verbind je met stevigheid, structuur, met daadkracht en de realiteit. Wanneer je met de elementen werkt kun je deze (soms sluimerende) levenskwaliteiten in je eigen leven aanspreken en versterken.

DANS JOUW LEVEN: Je wordt uitgenodigd expressie te geven aan wie jij bent in al jouw eigenheid. Zo kun je jezelf opnieuw ervaren; in kracht èn zachtheid, in lichtheid èn diepte, ingetogen èn uitgelaten, kwetsbaar èn moedig, liefdevol èn verbonden. In die rijkdom de ander ontmoeten, zonder woorden, in de dans.

CREËER JE EIGEN BEELD: Kunstenaar Matisse, zei het al: “Ik geloof het pas als ik het kan aanraken”.
In onze digitale tijd vergeten we soms hoe bijzonder het is om te werken met materie. Onze tactiliteit komt meer op de achtergrond. Het heerlijke van een beeld is dat je eromheen kan lopen, het kan aanraken, het materiaal ervaart en je tot nieuwe ideeën kan brengen.