Renee Mars

Website
Ik geef inmiddels ruim 15 jaar met veel plezier Biodanza. Op dit moment In 2 wekelijks groepen.  Op dinsdagavond in Utrecht en op donderdagavond in Culemborg.

Daarnaast geef ik een regelmatig een verdiepingsgroep voor ervaren dansers: wat ik nu geef is  " 3 dansdagen voor dansers uit mijn zomerweken in Preau" en net voor Corona gaf ik de Latifa: een jaartraining van 7 zondagen waarin we met stem en dans werken rond de thema's van de Latifa-meditatie.

Ik ben naast Biodanzadocent ook Stembevrijder en therapeut.
Ik geniet van werken met Stem & Dans, ze vormen een prachtige combinatie, die aanvullend werkt.
een aantal projecten waarin ik  Biodanza en Stembevrijding combineer zijn:
Losse dans 7 stem dagen waarin ik Biodanza & Stembevrijding combineer,
1 x per jaar de VOL LEVEN driedaagse met Stembevrijding & Biodanza, voor iedereen
1 x per jaar een driedaagse met Stembevrijding & Biodanza, voor mensen met ervaring
Jaargroep de LATIFA, een jaartraining van 1 weekend +7 zondagen waarin we met stem en dans werken rond de thema's van de Latifa-meditatie.

Jaarlijks, al 15 jaar, geef ik in de zomer een Biodanzavakantieweek op Landgoed Preau, een unieke plek in midden Frankrijk.
Sinds 3 jaar geef ik daar ook een week waarin ik Stembevrijding & Biodanza combineer: Ruimte voor jou(w stem & dans)!
En sinds 2 jaar geef ik er samen met een beeldend kunstenaar een week Biodanza & Beelhouwen (Dans jouw leven & Creëer jouw beeld)

En dan geef  af en toe een losse dansdag rond een specifiek thema.

En ik geef met enige regelmaat workshops op feesten, o.a. bij Dans je vrij, in de Gelderlandfabriek in Culemborg etc.

Ik geniet er enorm van hoe de dans ons steeds weer kan verbinden met wat in dit moment van betekenis is en hoe we ons in de dans kunnen voeden met de kracht van het leven en de liefde. Kortom de dans verrijkt mijn leven en ik ben dankbaar dat ik dit als docent ook door kan geven.

Weekgroepen van Renee

Proeflessen van Renee

Evenementen van Renee

Biodanza vakantie in Frankrijk voor ervaren dansers za 27 juli om 17:00Landgoed Preau, midden Frankrijk Docente: Renee Mars

Op een prachtig landgoed in Frankrijk al dansend de rijkdom van het leven genieten met een heerlijke groep ervaren dansers. Nu voor de 17e keer, Ieder jaar is het weer een fantastische ervaring.

Vakantie: Stembevrijding & Biodanza za 10 augustus om 17:00Landgoed Preau, midden Frankrijk Docente: Renee Mars

Een week waarin je via Stem en Dans kunt ervaren hoe bevrijdend het is jezelf alle ruimte te geven. Om dat, wat al in jou aanwezig is, te laten ontvouwen. We beloven je dat je er ruimer van naar huis keert!