Verdiepingsdag ‘Communiceren met Engelen’

Verdiepingsdag ‘Communiceren met Engelen’

za 6 januari 10:00 tot za 6 januari 17:00
Gebouw 'de Bazuin'
Jupiterstraat 8A
Zwolle
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06 - 27 427 694
Doelgroep:
volwassenen: Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
€ 65
Docente:
Marike Pruim
Organisator:
Marike Pruim

VERDIEPINGSDAG ‘COMMUNICEREN MET ENGELEN’

Op zaterdag 6 januari 2024 (Driekoningen) organiseren wij een liefdevolle verdiepingsdag met het thema ‘Communiceren met Engelen’. De dag begint om 10.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. De deur is open vanaf 9.30 uur.

Op deze verdiepingsdag maak je liefdevol verbinding met de engel die zich in jouw hart wil laten horen. Je wordt geleid door het voorgevoel van deze engel. Op basis van intuïtie roep jij de engel aan. Er wordt verbinding met de innerlijke wijsheid van deze engel gemaakt. Je innerlijke stem helpt je op weg naar de goddelijke en hemelse essentie die in jou leeft. Je schrijft een gebed aan de engel van waaruit jij vervolgens in een (individuele) dans jouw goddelijkheid vormgeeft.

De dansen van engelen en deze gebeden hebben een diepgaand transformerend effect op mensen omdat de engel dansen in wezen de engel wordt. Engelen zijn de uitdrukking van onze eigen goddelijkheid.

Er worden die dag twee workshops aangeboden. Je neemt je eigen lunchpakket mee en wij zorgen voor thee, koffie, met wat lekkers erbij.

De verdiepingsdag kost € 65. Je meldt je aan via de mail en door het bedrag over te maken op NL 09 RABO 0135 4868 74 t.n.v. M.H. Pruim onder vermelding van: ‘verdiepingsdag communiceren met engelen’ en je naam. Je aanmelding is definitief na ontvangst van betaling.

Heb je vragen? Mail naar creaheart.nl@gmail.com of bel naar 06 – 27 427 694. Info: www.creaheart.nl/communiceren-met-engelen.

Let op! Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen aan deze verdiepingsdag. Dus wees er op tijd bij! Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst en is definitief na betaling. Voorwaarde voor deelname is dat je biodanza ervaring hebt.