Het pad naar Extase (extensie) door Nadia Costa Robin

Het pad naar Extase (extensie) door Nadia Costa Robin

ma 21 augustus 17:00 tot za 26 augustus 11:00
departement L' Herault, Latude, 34520 Sorbs, France
Latude
34520 Sorbs
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0640583378
Doelgroep:
volwassenen: Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Meerdaags
Kosten:
650,' all-in
Docente:
Annette Heynderickx
Organisator:
Annette Heynderickx

Het pad naar extase

onder de geweldige leiding van Nadia Costa Robin. Nadia is een didactisch leraar van het eerste uur. Directrice van de School voor Biodanza Zwitserland.

In Biodanza wordt de ervaring van totaliteit gekoppeld aan transcendentie. En het vermogen van elk individu om voorbij zijn identiteit zich te verbinden met iets groter dan zich-zelf.

Het is de mogelijkheid van toegang tot hogere staten van bewustzijn, die mensen kunnen bevrijden van mentale en emotionele gewoonten die ons van het leven afsnijden.  En die afhankelijk zijn van zowel omgevings- als innerlijke omstandigheden die in de huidige tijd uiterst moeilijk te vinden zijn. Biodanza vertegenwoordigt een waardevolle bijdrage, naast andere disciplines, die zoeken naar gemakkelijke toegang, tot staten van verhoogde perceptie, bewustzijnsverruiming en mystieke levendigheid.
De fenomenologische studie naar de Hoogste Ervaring heeft universele kenmerken aan het licht gebracht zoals: het met “zekerheid” weten dat we geen geïsoleerde wezens zijn, dat we deelnemen aan de verenigende beweging van de kosmos met het gevoel deel uit te maken van de schepping.

Een gevoel van vrijheid, toegang tot het eeuwige heden

Deze stage is bedoeld voor Biodanza docenten en voor studenten van de Biodanza Scholen vanaf het 3e jaar.