‘Identiteit en eigenwaarde’ verdiepende weekend retraite met  Geny

‘Identiteit en eigenwaarde’ verdiepende weekend retraite met Geny

za 9 maart 10.30 tot zo 10 maart 17:30
De Balzaal III
Jac. P. Thijsselaan 45
Gouda
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-50569383
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Weekend
Kosten:
€ 185,- incl. 2 lunches en diner op zaterdagavond
Docente:
Geny Wuestman
Organisator:
Geny Wuestman

“Identiteit en Eigenwaarde” is een weekendretraite die diepgaande verbinding met jouw essentie mogelijk maakt, waardoor je een aanzienlijke stap kunt zetten in de bewustwording van je identiteit.

Veel mensen ervaren worstelingen met een laag zelfbeeld, voelen zich vaak niet goed genoeg, of raken zelfs het contact met zichzelf kwijt. Dit kan leiden tot afhankelijkheid van anderen en het overmatig voorrang geven aan de mening van anderen. Vaak ontstaat hieruit het gevoel niet voor zichzelf op te kunnen komen. Diepe behoeften en verlangens krijgen onvoldoende ruimte, wat het maken van authentieke keuzes vanuit het hart bemoeilijkt.

Aan de andere kant zien we mensen met een te hoog gevoel van eigenwaarde, die lijden aan een zekere starheid en moeilijk echt verbinding kunnen maken met anderen. Deze verwrongen manier van in het leven staan kan leiden tot een geïsoleerd gevoel, waarbij het delen van authentieke emoties en ervaringen een grote uitdaging is.

Of je nu worstelt met een te laag of te hoog gevoel van eigenwaarde, beide aspecten vragen om voeding, versterking en transformatie.

 

En het impactvol werken aan deze identiteitsuitdagingen is dan ook precies wat je mag verwachten van deze retraite. De biodanza-uitnodigingen die je hier te wachten staan zijn ontworpen om jezelf beter te leren kennen en geleidelijk aan te verdiepen. Dat leidt uiteindelijk tot de identiteit die jou past en je sterker in het leven laat staan.

‘Identiteit en Eigenwaarde’ wordt hoog gewaardeerd als een waardevolle toevoeging aan het biodanza-spectrum, specifiek ontworpen om belangrijke vragen over vrijheid en eigenwaarde aan te pakken.

Rolando Toro Araneda, de grondlegger van biodanza, benadrukte ons aangeboren vermogen om de stralende essentie van de wereld waar te nemen. Voor hem was de moed om te leven en lief te hebben de essentie van het ‘numineuze’ (goddelijke) onbewuste. Vanuit dit perspectief wordt eigenwaarde gezien als een middel dat zelfliefde versterkt, ons aanspoort om goed voor onszelf te zorgen en keuzes te maken vanuit het verlangen om te leven, niet vanuit angst.

Ben jij klaar voor de kans om te groeien, jezelf beter te begrijpen en de moed te vinden om vanuit je hart te leven? Dan zou deze retraite wel eens de perfecte reis voor jou kunnen zijn. Je bent van harte welkom.

Praktische details

datum: 9 en 10 maart 2024

Inloop 10.00 uur

Tijd 10.30 – ca. 17.30 uur (op zaterdag gevolgd door het diner)

Waar? De Balzaal III (ook bekend als de grote zaal van Het vijfde huis)

Jac. P Thijsselaan 45 Gouda

Het team doet er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten, zelfs over het eten hoef je niet na te denken.

  • Je wordt ontvangen met koffie, thee en wat lekkers.
  • De hele dag is er fruit en staan er tussendoortjes.
  • Er wordt beide dagen een heerlijke lunch geserveerd met soep en salade.
  • Op zaterdagavond wordt er een diner geserveerd.

Team

Geny Wuestman zal de biodanzaworkshops verzorgen. Het team bestaat uit enthousiaste docenten en assistenten. Biodanza docenten Bea Grobben,  Susan Leemans en Maria Vermeeren zullen haar ook tijdens de workshops ondersteunen.

Coaching

Het blijft niet bij het weekend, ook de nazorg is goed geregeld. Eén a twee weken na het weekend ontvang indien gewenst je een coachingsgesprek van 30 minuten tijdens een zoomsessie. Loop je dus na het weekend ergens tegenaan? Dan is deze sessie een goed moment om dit na te bespreken.

Prijs (incl. lunches en diner op zaterdag) € 185,-

Mensen die eerder met weekenden mee hebben gedanst of in een wekelijkse groep dansen bij Geny krijgen korting. Kijk in je mail of informeer bij Geny.

Wil je graag meedoen en heb je moeite om de kosten op te brengen? Mail of bel dan Geny . Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Wil je in de buurt overnachten? En vind je het leuk om bij iemand te overnachten die biodanza kent? Een aantal biodanzadansers in Gouda en omgeving biedt een slaapplek aan voor € 25,- per nacht inclusief ontbijt. Vraag Geny naar de mogelijkheden.

Hier vind je reacties van deelnemers aan het biodanza Drieluik in het voorjaar van 2023

Iedereen met biodanza-ervaring is welkom

Reserveer je plekje

Aanmelden en betalen: mail Geny Geny@dansenleef.nl

De annuleringsvoorwaarden vind je hier.

Heb je vragen? Of twijfel je of het iets voor je is? Bel Geny 06-50569383