Kennismaken met biodanza in Oegstgeest tijdens nationale biodanzaweek 2024 ter ere van Rolando Toro

Kennismaken met biodanza in Oegstgeest tijdens nationale biodanzaweek 2024 ter ere van Rolando Toro

do 18 april 13.30 tot do 18 april 15.15
Cultuurhuis De Paulus
Warmonderweg 2
Oegstgeest
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0648921803
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Beginners
Duur:
Workshop
Kosten:
€ 5
Docente:
Leonoor Pronk
Organisator:
Leonoor Pronk

In de nationale biodanzaweek van 13 tot en met 21 april 2024 vieren we het leven van de grondlegger van biodanza, Rolando Toro, die 100 jaar geleden geboren werd. Deze Chileen heeft een prachtige dansvorm ontwikkeld die het leven van velen in positieve zin heeft veranderd en ook in Nederland steeds populairder wordt. Tijdens deze week geven veel biodanza-docenten in Nederland biodanza-workshops om op een laagdrempelige manier met biodanza kennis te maken.

In Oegstgeest geeft biodanza-docent Leonoor Pronk een open les in haar groep die in januari 2024 is gestart. Heb je nog geen biodanza-ervaring en zou je biodanza eens willen proberen? Kom deze middag dan meedansen in deze fijne en enthousiaste groep. We heten je van harte welkom!

Trek gemakkelijk zittende kleding aan. We dansen in principe op blote voeten, goede sokken of makkelijke schoenen zijn ook welkom.

Mocht het je bevallen, dan is er ook nog plek voor je in deze groep om een introductie-cursus van drie lessen voor € 35 te volgen en in te stromen.

Wil je meedoen dan kan je je opgeven via info@biodanzametleonoor.nl. De middag begint om 13.30 uur. Kom graag wat eerder, dan kunnen we op tijd beginnen!

Lieve groet, Leonoor Pronk