‘Krachtige en prachtige vrouw’ Biodanza dag met inwijdingsritueel met Marjon Gescher en Geny Wuestman

‘Krachtige en prachtige vrouw’ Biodanza dag met inwijdingsritueel met Marjon Gescher en Geny Wuestman

za 9 september 11:00
De Balzaal III
Jac. P. Thijsselaan 45
Gouda
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0650569383
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
75,-
Docenten:
Geny Wuestman
Geny Wuestman
Organisator:
Geny Wuestman

Krachtige en prachtige vrouw  – Terugkeer naar onze oorsprong en verbinding met het goddelijk vrouwelijke

Dansdag met inwijdingsritueel voor vrouwen vanaf de memopauze

 

In deze krachtfase van je leven, tijdens of na de menopauze, kun je meer stralen dan ooit tevoren. Het is een tijd waarin je wijsheid van binnenuit voelt en waarin je volledig kunt opbloeien, terwijl je jezelf en andere vrouwen om je heen helpt groeien naar hun ware bestemming.

 

Op deze speciale dag, die speciaal voor vrouwen is en door vrouwen wordt georganiseerd, zullen we samen een rituele reis maken naar goddelijkheid, waarbij we gelijkwaardigheid en womenhood ervaren. We zullen terugkeren naar de bron van onze herkomst, het goddelijk vrouwelijke, en ons diep verbinden met de grote moedergodin, Pachamama.

 

In sjamanistische culturen wordt de vrouwelijke wijsheid altijd erkend, en via een ritueel kunnen we deze wijsheid herontdekken. We zullen ons verbinden met de energie van Maria Magdalena, Isis en Sekhmet. Op deze manier worden we onze eigen priesteressen en dragen we bij aan genezing en het verhogen van het licht op aarde.

 

Marjon en Geny heten je van harte welkom op een bijzonder evenement dat doordrenkt is van hun diepgaande ervaring en passie voor het goddelijk vrouwelijke. Geïnspireerd door Marjons werk als biodanzadocent, haar specialisatie in sjamanistisch werk en haar priesterestraining in Avalon, en Geny’s toegewijde begeleiding van vrouwengroepen in de afgelopen 10 jaar, nodigen wij jou uit om samen met ons in de krachtige energie van deze unieke reis te stappen.

 

Verdiep je dans, beweging en verbinding tijdens de ochtend met behulp van de helende kracht van biodanza. Open jezelf voor de subtiele energieën om ons heen en versterk de verbinding met jezelf en anderen.

 

Ontdek je innerlijke sjamaan en laat haar bloeien tijdens het betoverende initiatieritueel in de middag. Het ritueel helpt je om je vrouwelijke wijsheid te omarmen en een diepere verbinding met jezelf te ervaren.

 

Tijden 11.00 – 17.30 uur, inloop 10.30

Kosten    € 75,-  ( € 5,- Korting voor vaste dansers bij Geny en Marjon)

Waar?  De Balzaal, Jac. P Thijsselaan 45 Gouda

Lunch: neem iets heerlijks mee om samen te delen

Aanmelden en ticket

Graag tot 9 september.

Lieve groet, Marjon en Geny