maak kennis met biodanza tijdens Nationale Biodanza week

maak kennis met biodanza tijdens Nationale Biodanza week

do 18 april 19:30
buurtkamer Kadoelen
Nathan F. Israëlweg 3a
Amsterdam
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
+316 23258788
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Beginners
Duur:
Workshop
Kosten:
€5,-
Docent:
Minco Ruiter
Organisator:
Minco Ruiter

In de Nationale Biodanza Week vieren we de geboortedag van de grondlegger van Biodanza, Rolando Toro, met introductieworkshops en Biodanza feesten. Dit jaar zou hij 100 jaar zijn geworden. Reden genoeg voor een extra feestelijke week, waarbij zo’n 50 locaties in heel Nederland een introductie workshop verzorgen voor iedereen die biodanza wel eens zou willen meemaken!

Ook onze groep in Amsterdam Noord stelt zichzelf open voor jou, als belangstellende.

Dus, voel je vooral uitgenodigd om biodanza eens te gaan uitproberen, in een workshop van zo’n 90 minuten, met een kop en een staart, met prachtige muziek, van wereld naar pop en klassiek. Biodanza is een beproefd systeem wat inzet op je weer en meer te laten verbinden met aspecten van het leven. Van onbevangen plezier, tot rust en vertrouwen. Contact ervaren met je lichaam alsook met je rijke binnenwereld. Contact ervaren met de ander, zowel in de dans als in de ontmoeting. Biodanza doe je in je eentje, maar bovenal doe je dit samen, als gelijkgestemde groep.

Ik nodig je graag uit om dit eens te mogen beleven.

Voel je welkom. Aanmelden graag via een mailtje naar: biodanza@debeweging.in of een appje of telefoontje naar: 06 2325 8788.

Tot dan(s)!