het medicijnwiel – een kompas voor je leven

het medicijnwiel – een kompas voor je leven

zo 24 maart 11
ZOED, Haarlem
Wilhelminapark 28
Haarlem
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-30966755
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
75
Docente:
Jantine Gerbscheid
Organisator:
Jantine Gerbscheid

Het medicijnwiel is als een eeuwenoud kompas, ontwikkeld door de Native American volken. Het dient niet letterlijk om je richting te herkennen (daar waren de sterren meer behulpzaam bij), maar wel figuurlijk. Het ondersteunt je bij het unieke levenspad dat je loopt. Het staat voor wie je bent, voor jouw levensmedicijn dat je steeds weer uitnodigt om in je eigen spiegel te kijken en te leren over je leven. Om te zien hoe het met je gaat.

De vier kleuren staan voor de vier windrichtingen. En de vier windrichtingen staan voor emoties, gedachten, lichaam en spirit.

Het vinden van je richting in het leven is een universele zoektocht die hoort bij het mens zijn. het is van alle tijden. En juist in deze tijd kan dan een eeuwenoud kompas van groot nut zijn. een kompas dat de tand des tijds heeft doorstaan. leven met het medicijnwiel leidt tot innerlijke vervulling. Het houdt je in balans en doet je groeien in zelfzorg.

Op 24 maart gaan we dansen met het medicijnwiel. We delen wijsheid en ervaringen.

Wij zijn Monique ten Tusscher en Jantine Gerbscheid. Sinds 1997 zijn de teachings van het medicijnwiel een belangrijke steunpilaar in ons leven. Als een fundament dat ons draagt, moed en kracht geeft in onze ontwikkeling.  Altijd actueel, altijd verhelderend.