Open Biodanza workshop tijdens Cultuurfestival

Open Biodanza workshop tijdens Cultuurfestival

za 2 september 16:00 tot za 2 september 17:00
Markt, Wijk bij Duurstede
Markt
Wijk bij Duurstede
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-10441506
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Workshop
Kosten:
Gratis
Docente:
Ada Knol
Organisator:
Ada Knol

Tijdens  het Cultuurfestival kun je op zaterdag 2 september om 16:00 uur meedoen met een open workshop. De lokatie is waarschijnlijk het Marktplein in Wijk bij Duurstede, maar wordt nog bevestigd. Kijk even op mijn website tegen die tijd.

Biodanza is vooral een uitnodiging om te dansen en het plezier daarvan te beleven. Het is een persoonlijke ontwikkelingsweg die je veel leert over jezelf en hoe jij in het leven staat. Door het dansen kun je je tevens steeds vrijer gaan voelen en meer in contact met jezelf. De beste manier om te ontdekken of Biodanza bij jou past is om het eens te proberen. Dus pak je kans en kom langs.

Deze biodanzalessen zijn voor iedereen boven de 18 die in beweging wil komen. Je hoeft geen danservaring te hebben en we dansen geen dansen met vaste pasjes omdat wij je juist graag uitnodigen jouw unieke beweging weer te gaan ervaren. Dus ben je jong of oud, meer of minder fit, dik of dun, je bent welkom precies zoals jij bent. De lessen worden gegeven in dorpshuis De Toekomst in Langbroek.