Ada Knol

E-mail Website
Dansen was als meisje al mijn droom. Echter de werkelijkheid van het leven vroeg andere dingen van mij; het werd een zakelijke carrière als manager en later verkoper. Om meer verdieping in gesprekken te vinden, volgde ik een opleiding Professional Coaching en zo ontdekte ik dat ik hoogsensitief ben. Dat was het begin van een ontwikkelingsweg naar binnen, het vinden van mijzelf. Inmiddels ben ik healer-reader-coach en behandel ik anderen om ook het Ware Zelf te omarmen. Door dit proces kwam ook de dansdroom weer boven en begon ik jaren geleden met Biodanza. Na de eerste les was ik meteen verkocht. Dit voelde zó goed. In Biodanza heb ik een manier gevonden om meer in contact te zijn met mijn lichaam, mijn emoties te uiten en warme verbindingen met andere mensen aan te gaan. En het geeft me enorm veel plezier en vitaliteit. Dansen voelt als bevrijding voor mijn ziel.  

Weekgroepen van Ada

Dorpsstraat 26, 3941 JM Doorn, Nederland

Evenementen van Ada

Kennismakingsavond Biodanza voor Beginners vr 22 februari om 20:00
Instituut Sansoma
Docente: Ada Knol

Kennismakingsavond Biodanza voor Beginners. Kom deze avond kennis maken en ervaar zelf wat voor levensvreugde, vitaliteit en ontspanning het je geeft. 
De wekelijkse lessen starten vanaf vrijdagavond 5 april 2019.

Kennismakingsavond Biodanza voor Beginners vr 22 maart om 20:00
Instituut Sansoma
Docente: Ada Knol

Zelf ervaren wat Biodanza met jou doet? Zin in bewegen, levensvreugde, ontspanning en contact? Kom dan kennismaken op deze avond. Vanaf 5 april 2019 starten de wekelijkse lessen.

Extensies gevolgd door Ada

  • Geen


    Jaar: ?