Proefles Biodanza in Langbroek

Proefles Biodanza in Langbroek

vr 8 september 19:00
Dorpshuis De Toekomst
Dorpshuis de Toekomst
Prinsenplein
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-10441506
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Workshop
Kosten:
Gratis
Docente:
Ada Knol
Organisator:
Ada Knol

Ook als onderdeel van het Cultuurfestival vindt er op vrijdagavond 8 september een gratis proefles plaats van 19:00-20:00 uur in het dorpshuis De Toekomst in Langbroek. Meld je even aan, als je mee wilt doen, dan weten we wie we kunnen verwachten. Kijk voor meer details om mijn website.

Biodanza is vooral een uitnodiging om te dansen en het plezier daarvan te beleven. Het is een persoonlijke ontwikkelingsweg die je veel leert over jezelf en hoe jij in het leven staat. Door het dansen kun je je tevens steeds vrijer gaan voelen en meer in contact met jezelf. De beste manier om te ontdekken of Biodanza bij jou past is om het eens te proberen. Dus pak je kans en kom langs.

Deze biodanzalessen zijn voor iedereen boven de 18 die in beweging wil komen. Je hoeft geen danservaring te hebben en we dansen geen dansen met vaste pasjes omdat wij je juist graag uitnodigen jouw unieke beweging weer te gaan ervaren. Dus ben je jong of oud, meer of minder fit, dik of dun, je bent welkom precies zoals jij bent. De lessen worden gegeven in dorpshuis De Toekomst in Langbroek. Voor meer informatie www.adaknol.nl.