Return to nature, 6-daagse dans en kampeer/logeer retraite voor vrouwen

Return to nature, 6-daagse dans en kampeer/logeer retraite voor vrouwen

ma 22 juli 1300 tot za 27 juli 1100
Milonga, Noord Frankrijk, ca 300 km van Utrecht

Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
M: 06-40010097
Doelgroep:
Vrouwen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Meerdaags
Kosten:
535 euro kamperen, 585 euro gedeelde 2p. kamer, 685 euro 1 p. kamer, incl. alle biologische maaltijden en workshops
Docente:
Vera Reijns
Organisator:
Vera Reijns

Vera Reijns en Yvonne Schop organiseren dit evenement nu voor de 2e keer m.m.v. Leonoor Pronk en Titia Bloemhof.  Zes dagen verblijven we op het prachtige landgoed Milonga in Noord Frankrijk op ca 300 km van Utrecht.

We dansen in de mooie zaal of in de prachtige tuin. Tevens zullen we zonder muziek biodanza in de natuur ervaren en bieden we stembevrijding en mantrazingen aan. Een cacao-ceremonie staat ook op ons lijstje. We maken er gezamenlijk een prachtige week van in verbinding met elkaar en de natuur. Met humor, zachtheid en alles wat er is. We nodigen jou dan ook uit dit samen met ons te co-creëren door bijvoorbeeld jouw muziekinstrument mee te nemen, massage-olie, voorleesboek of wat dan ook.

We worden in de watten gelegd door Fons, de eigenaar van het landgoed, die fantastisch kan koken. De prijs is inclusief 3 biologische maaltijden en versnaperingen per dag.

Je kan kiezen of je in je eigen tent wilt slapen of een eenvoudige kamer met wastafel wilt huren (alleen of gedeeld). Natuurlijk zijn er voldoende douches en toiletten aanwezig. Zie ook https://milongafrankrijk.com/