Vera Reijns

Website
Vanaf 2008 dans ik Biodanza en het werd meteen mijn passie in mijn leven! In 2009 ben ik aan de opleiding voor Biodanza-facilitator aan de school van Amsterdam begonnen en mijn eerste les gaf ik in 2013. In 2015 ben ik afgestudeerd. Mijn afstudeerscriptie heeft als titel : "Biodanza in Niemandsland. Zoektocht naar de ondersteunende werking van Biodanza in een rouwproces". De scriptie is te downloaden vanaf mijn website.

Als facilitator (docent) wil ik in mijn lessen een plek creëren waar mensen wekelijks naar verlangen heen te gaan om met dansen plezier te maken, zich te openen en verbinden. Ik vind het zo fantastisch als mensen nieuwe stappen in het leven durven zetten doordat ze ontdekken dat ze meer /andere kwaliteiten hebben, omdat ze zich gesteund voelen door een veilige groep. Biodanza is echt voor iedereen! Behalve wekelijkse groepen voor iedereen toegankelijk heb ik nog een verlangen: Biodanza in de gezondheidszorg in te brengen. In het buitenland heeft Klinische Biodanza haar plek al verworven in de gezondheidzorg: Biodanza is een waardevolle ondersteuning van helingsprocessen en het hervinden van een nieuw levensritme bij revalidatie en confrontatie met ziektes en life-events. Tevens is mijn uitdaging om Biodanza in trainingen over zingeving en passie (wellicht ook in de gezondheidszorg) als waardevol instrument in te brengen om verbinding en integratie voelbaar te maken, om nieuwe kwaliteiten te ontdekken.

Weekgroepen van Vera

Evenementen van Vera

Zomerdanz a/d Zaan met Els en Vera wo 25 augustus om 20:00vm Biodanzafabriek Docenten: Miranda van Keulen, Els Boon, Vera Reijns

Laatste week Zomerdanz! Wisselende biodanzadocenten die samen de groep meenemen. Om te dansen. Samen of alleen. Stoer of zacht. De workshop is pen voor iedereen. Deze week nodigen Els Boon en Vera Reijns je uit mee te dansen. Je kunt gewoon komen.

Extensies gevolgd door Vera

 • Identiteit en zelfwaardering (Extensie)


  Jaar: 2017
  Docent: Helene Levy Benseft
 • Klinische Biodanza specialisatie: overgewicht - anorexia - bulimia (Specialisatie)


  Jaar: 2015
  Docent: Marcelo Mur/Claudette St.Anna
 • Klinische Biodanza specialisatie: suikerziekte (Specialisatie)


  Jaar: 2015
  Docent: Marcelo Mur/Claudette St.Anna
 • Didactische training (Overig)


  Jaar: 2019
  Docent: Sergio Cruz, Helene Levy B, Antonio Sarpe