Nathalia Liem

Website
Dansen is mijn grootste hobby, zoveel soorten dansen vind ik leuk: argentijnse tango, salsa en natuurlijk Biodanza
Biodanza kwam 10 jaar geleden in mijn leven en is altijd gebleven, een liefde die nooit overgaat. Jaren lang heb ik gedanst en ik merkte dat het me goed deed, ik werd er vrijer, steviger van en ging lichter in het leven staan. In 2010 ben ik met de opleiding tot Biodanza docent bij de school van Rotterdam begonnen; een ontdekkingstocht naar mijzelf in een prachtige groep mensen. Meer dan 3 jaar danste ik maandelijks een heel weekend op de Biodanza school, de dans bracht processen in beweging, een reis naar binnen .Samen met een collega startte wij een Beginnersgroep Biodanza n Rotterdam. Als Biodanza docent onder supervisie ging ik de kneepjes van dit prachtige vak ontdekken Op 21 juni 2014 studeerde ik af als Biodanza docent.

Om verder te  verdiepen in Biodanza heb ik in 2014/15 de didactische training gevolgd en mijn diploma behaald. Met veel plezier ben ik nu als didactisch docent verbonden aan de Biodanza school in Amsterdam

Ik geniet enorm van het lesgeven en inmiddels geef ik les in in 2  wekelijkse groepen (in Rotterdam op de maandagavond en in Schiedam op de vrijdagmiddag.

Biodanza heeft mij veel gebracht, voor mij is het een doorgaand proces van levendiger, menselijker en spontaner worden.

Werk en Achtergrond

Het werken met mensen heeft mij altijd aangetrokken. Na mijn studie fysiotherapie ben ik vrij snel haptonomie gaan doen, hierin vond ik meer voldoening en verdieping. Inmiddels werk ik alweer ruim 30 jaar als Haptotherapeut in mijn eigen praktijk, een vak wat mij nog steeds intens boeit en doet verwonderen.

Tien jaar geleden kwam ik in contact met Geweldloze communicatie, een betere omschrijving is communiceren vanuit het hart. Dit sloot naadloos aan bij haptotherapie, expressie geven aan wat je voelt  en kenbaar maken wat je nodig hebt.

Ik beleef veel plezier in het geven van workshops in communiceren vanuit het hart en haptotherapie.Ik ben dankbaar dat ik werk mag doen waarbij ik een bijdrage kan leveren aan transformatie, heling en verbinding.

 

Weekgroepen van Nathalia

Evenementen van Nathalia