Valentijns Experience: Dansen, Daten, Verbinden

Valentijns Experience: Dansen, Daten, Verbinden

za 10 februari 13.15 tot za 10 februari 23.00
De Balzaal III
Jac. P. Thijsselaan 45
Gouda
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0650569383
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
€ 89,-/€ 97,-
Docenten:
Geny Wuestman
Hans Gierkink
Organisatoren:
Geny WuestmanHans Gierkink

Jouw Valentijnsavontuur begint hier!

Ben jij single, hou je van dansen, en sta je open voor diepgaand contact met andere gelijkgestemde singles? Dan kan dit evenement voor jou weleens een gamechanger worden. We nodigen je van harte uit voor een veelbelovende middag en avond vol dans en ontmoetingen.

Wat gaan we doen? We gaan samen veel beleven, vooral op het gebied van dansen en daten! De dag openen we om 13.15 uur met een kennismakingsrondje, gevolgd door een danssessie om in de juiste stemming te komen. Zo ontstaat er een podium voor ongedwongen contacten, die je alleen in de biodanza wereld mag verwachten.

Daarna leidt Hans een korte workshop over daten: het gaat hier zowel om plezier en gezelligheid, als ook om het opbouwen van een emotionele connectie. Dit vergroot niet alleen de kans op een klik, maar ook op een duurzame relatie. In deze workshop krijg je tips en doen we oefeningen om van een voorzichtig contact naar een wat diepere verbinding te gaan.

Na de workshop start Geny  het dating deel op: we gaan in groepjes met elkaar in gesprek om elkaar beter te leren kennen.

Tegen de avond gaan we dineren. De uitnodiging aan iedereen is om iets lekkers mee te nemen en te delen in de gezamenlijke maaltijd. Wij zorgen voor een heerlijke soep.

Na het opruimen gaan we ons klaarmaken voor een nieuwe ronde: samen dansen we een sprankelende en verbindende biodanzaworkshop.

We sluiten het programma af met de mogelijkheid om vrij te dansen of te chillen. In deze slotfase kun je ook bij ons aangeven wie je vaker wilt zien.

Bij het naar huis gaan krijg je een goodiebag vol verrassingen en misschien ook wel een berichtje met het telefoonnummer van je toekomstige geliefde.

Wat mag je verwachten? Een gezellige, verbindende en ongetwijfeld ook leerzame dag. Misschien ontmoet je iemand met wie je vaker wilt afspreken, hetzij voor vriendschap of mogelijk voor meer. De dag biedt ruimte voor gezellige momenten en wellicht ontstaat er zelfs een nieuwe liefde.

Voor wie? Voor singles met biodanza-ervaring in de leeftijd van circa 45–65 jaar. We streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen.

Eten Breng iets lekkers mee om te delen tijdens het avonddiner.

Kosten €97,- pp inclusief soep, thee, water en lekkernijen. Vroegboekprijs tot 1 januari €89,-.

Vaste dansers van Dans en Leef krijgen € 5,- korting

Wat krijg je nog meer? 2 dansworkshops, een korte dateworkshop en de mogelijkheid om elkaar in groepjes beter te leren kennen.

Als je je hebt aangemeld en inmiddels een nieuwe liefde hebt gevonden

Wanneer je vóór 3 februari een foto van jou en je nieuwe liefde stuurt ontvang je de ticketprijs (minus admin kosten) terug.

Datum en tijden 10 februari 2024 13.15 uur – circa 23.00 uur Inloop vanaf 13.00 uur Meedoen? Meld je hier aan Hipsy : https://hipsy.nl/shop/36088-valentijns-experience-dansen-daten-verbinden

Geny: geny@dansenleef.nl

Hans: hans.gierkink@singlecoaching.nl

Hans Gierkink

Ik ben Hans en vervul sinds 2006 de rol van singlecoach, waarbij ik mensen begeleid naar duurzame en vervullende relaties, vanuit zowel Amsterdam als Oosterwolde (GE). Mijn expertise omvat het oplossen van belemmeringen en blokkades, datingbegeleiding en het ondersteunen van beginnende relaties. Daarnaast ben ik ook biodanzadocent.

 Geny Wuestman

Ik ben biodanzadocent, wandelcoach en sinds 2008 organisator van unieke evenementen zoals smulspeeddates en ‘daten zonder oordeel’. Mijn grootste passie is biodanza. In deze Valentijns experience verbind ik deze passie graag met mijn andere liefde: het samenbrengen van mensen, of het nu voor een gezellige avond is, het opbouwen van vriendschappen, het vinden van een nieuwe relatie, of zelfs voor een levenslange connectie.

Hans en Geny hebben samen de biodanzaopleiding in Rotterdam gevolgd van 2010 tot 2013, en sindsdien hebben ze meerdere workshops voor singles georganiseerd. Deze rijke ervaring en gezamenlijke passie vormen de basis van onze unieke benadering tijdens de Valentijns experience op 10 februari 2024. We kijken er enorm naar uit om deze bijzondere dag met jullie te delen.