Verdiepingsdag: ‘Stap uit de Schaduw’

Verdiepingsdag: ‘Stap uit de Schaduw’

za 25 november 11:00
SAW Verenigingsgebouw
Papelaan 126b
Weesp
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
+316 23258788
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
€60 (tot 1 november €55)
Docent:
Minco Ruiter
Organisator:
Minco Ruiter
Dit wordt mijn eerste verdiepingsdag na toch al zo’n 7 jaar les te geven. Hiermee stap ik uit mijn comfortzone en doe ik welbewust een stap naar voren. Ik weet dat ik wel wat te brengen heb, maar ik weet ook dat iets me tegenhield. Ergens hield ik me onnodig klein. Het is heus wel fijn in de luwte, in de schaduw, maar toch ook niet fijn genoeg…
Kom uit de Schaduw, laat zien wie je ook bent!
In deze verdiepingsdag voor mensen met biodanza ervaring, gaan we met dit thema dansen: Schaduw en dan vooral het tevoorschijn komen uit de schaduw.
Biodanza gaat over het steeds meer mogen leven vanuit je potentieel. Maar in hoeverre kennen we ons potentieel? Zijn we ons bewust van ons licht, maar ook van onze schaduw? Kennen we onze kwaliteiten, onze eigenschappen, onze verlangens, onze schaamte, klein houden, of onhebbelijkheden? Deels wel en deels niet.
Onze schaduw is dat wat we liever niet willen zien of wat we simpelweg nog niet goed weten: onze verborgen schatten.
Biodanza nodigt ons uit voor de weg naar binnen. Een stap in het onbekende en soms ongewenste, om te ontdekken, te verstevigen èn te verzachten. Om dan weer naar buiten te treden, met expressie… In je schaduw naar het licht. Tevoorschijn komen.
Wat kun je verwachten?
In deze dag neem ik je mee, met natuurlijk 2 verdiepende vivencia’s, maar ook met laagdrempelige, kleine, maar betekenisvolle zelfreflectie oefeningen, affectieve interacties en de kunst van het delen.
Je hart volgen vraagt liefdevolle erkenning van wie je bent, van je licht en van je schaduw. Schaamte wil het liefst ongezien blijven. Het vraagt moed om je desondanks te openen, je te uiten en in actie te komen, in jouw gewenste richting. Biodanza biedt de geborgenheid om hiermee te bewegen.
Hoe kun je je aanmelden?
Aanmelden (en betalen) voor deze dag doe je via de website.
Voor de early birds met lef is er tot 1 november korting!
Jouw bijdrag is € 60,00 – voor de snelle beslissers tot 1 november: €55,00. Is dit een probleem voor je? Geef het alsjeblieft aan en we gaan er altijd uitkomen.
praktische info
Ik zorg voor koffie, thee en iets lekkers. Voor de lunch neemt iedereen iets mee om te delen.
Neem je ook een dekentje en een flesje water mee?
We starten om 11.00, de zaal gaat om 10:30 open, zodat je rustig kunt aankomen en je zonodig kunt omkleden.
We dansen in het SAW verenigingsgebouw, Papelaan 126B, 1382RP Weesp. Het is soms even zoeken als je er nog nooit bent geweest. Op het terrein zie je 3 gebouwen, het middelste gebouw is onze danslocatie.
Het terrein ligt naast de tennisvelden en tegenover de voetbalvelden. Er is ruime parkeergelegenheid op de parkeerplaats (gratis). Vanaf station Weesp is het 1 kilometer lopen.
Bij binnenkomst kun je je schoenen uit doen (in de hal).
Ik hoop je op 25 november te mogen verwelkomen!
Minco Ruiter
06 2325 8788