VOL LEVEN, driedaagse Stembevrijding & Biodanza

VOL LEVEN, driedaagse Stembevrijding & Biodanza

vr 20 oktober 10:30 tot zo 22 oktober 17:30
De Dieken
Helhuizerweg 1
7451 KE Holten
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-49864654
Doelgroep:
volwassenen: Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Meerdaags
Kosten:
495,- Euro voor 3 dagen (Voor het hele weekend – inclusief alle maaltijden en 2 x overnachten.)
Docente:
Renee Mars
Organisator:
Renee Mars

Verlang jij er ook naar het leven in al haar volheid te leven?

In deze drie dagen kun je via stem en dans contact maken met wie je ten diepste bent. Je ontdekt wat er in jou leeft aan vreugde, angst, verdriet of dankbaarheid.  In verbinding met jezelf, met jouw lichaam, kun je ontdekken wat er bij jou in beweging gezet wil worden en wat er wil klinken. Door hier uiting aan te geven kan er een grote innerlijke rust, ruimte en kracht ontstaan. Het gaat deze dagen niet om mooi zingen of dansen. Het gaat ook niet over je best doen. Het gaat wel over het leven in jou, in al haar facetten, tot leven te brengen. Dan leef je voluit!

Docenten:

Renée Mars: Biodanza docent, Stembevrijder en Psycho Sociaal therapeut. www.reneemars.nl 
Ik ben iedere keer weer dankbaar dat ik dit werk mag doen. Het is prachtig om te zien hoe de dans en stem mensen uitnodigen uitdrukking te geven aan wat er in hen leeft, hoe het ze verbindt met hun hart en met wat werkelijk van belang is. Ik vind het een rijkdom om met mensen te werken en te leren over en groeien in voor mij essentiële thema’s van het leven: vertrouwen, overgave, liefde en dankbaarheid.  Van oorsprong ben ik theaterdocent en heb jarenlang in de kunsteducatie en het jeugdtheater gewerkt. Vanaf 2007 ben ik werkzaam als Biodanzadocent en sinds 2012 ook als Stembevrijder. Daarnaast heb ik een eigen praktijk als Psychosociaal Therapeut: www.stroomopwaarts.nu 

Diete Sybesma: www.jouwvrijelied.nl 
Ik ben stembevrijder, pianiste en Alexander Techniek docente. Muziek is mijn grote passie! Een aantal jaren geleden heb ik de switch gemaakt van klassiek musicus naar een meer Zijns-georiënteerde manier van muziek maken. Muziek en met name onze stem brengt ons in directe verbinding met ons Zelf en elkaar. In elk mens leeft het verlangen expressie te geven aan wie wij in wezen zijn. Naast dat dit ook mijn verlangen is, vind ik het een mooi proces om andere mensen te begeleiden de verbinding te maken om?tot deze Zelf-expressie te komen. Ik?ondersteun je graag je eigen stem spelenderwijs en onderzoekend?te vinden en te laten klinken?in het tempo dat jou past.