Hellen Petterson

Website
Biodanza was voor mij "liefde op het eerste gezicht".  Eigentijds Festival 2006 kwam ik er voor het eerst mee in aanraking. Biodanza raakte allemaal stukjes in mij, het maakte me super gelukkig. Iedere keer weer werd ik naar de Biodanzatent getrokken, wilde ik dansen. Die liefde voor Biodanza is alleen maar sterker geworden. Iedere keer als ik dans dan voel ik dat mijn hart ook gaat dansen en mijn ogen gaan stralen. Het mooie van Biodanza vind is dat het vitaliseert en ook tegelijkertijd heerlijk relaxed maakt. Iedere keer als ik dans mag ik dat weer ervaren en iedere keer vind ik het weer bijzonder. Uiteraard doet Biodanza nog veel en veel meer maar dat mag ieder voor zichzelf in de dans gaan ervaren.

Inmiddels geef ik les in 2 wekelijkse groepen - geef regelmatig een Biodanzadag en geef maandelijks met mijn collega Frans Knepflé een Biodanzafeest in Velp (bij Arnhem). Ook assisteer ik in het team van de Biodanzaschool in Rotterdam. Het is heerlijk om maandelijks door Phoebe en Mariëtte geïnspireerd te mogen worden en de verbinding met alle prachtige studenten te mogen beleven.

Ik vind het fantastisch om Biodanza nog meer in de wereld te mogen zetten via mijn groepen en de verdiepingsdagen. Heerlijk om met elkaar, al dansend door allerlei transformatiestukken heen te bewegen.

Weekgroepen van Hellen