Lilly Ploegmakers

Website
Ik ben Lilly, mijn hele wereld is voor een groot deel Biodanza. Ik ben Biodanza en ik leef voor Biodanza.

In maart 2016 heb ik de Didactische Training met veel enthousiasme afgerond. Naast de beleving in Biodanza vind ik ook mijn weg om via het woord Biodanza over te kunnen dragen. Het voelen en begrijpen van Biodanza, maakt dat we in het dagelijks leven de verbinding met andere mensen kunnen maken en hun kunnen accepteren als mens.

Zo wil ik ook iedereen in de Biodanza verwelkomen als volwaardig mens. Binnenlaten in mijn hart en meenemen in de ontwikkeling van hun identiteit via het mooie systeem dat Rolanda Toro ons heeft meegegeven. Als facilitator die is, begrijpt en bedding geeft voor wat is.

Samen met mijn man Robert, runnen we het Biocentrisch Centrum Haren, waarin we ruimte creeren voor deelnemers, facilitators en belangstellenden om hier Biodanza te laten floreren in een ongedwonge sfeer. Een ambiance zoals Rolanda het bedoeld heeft. Een met de natuur, een met de kosmos en vooral een met de mens in al zijn verschijningsvormen.

De zaal heeft een zacht aanvoeldende verende vloer speciaal om met blote voeten te dansen en te springen. Een warme sfeer waar je meteen al thuisvoelt.

Nieuwsgierig geworden, aarzel niet kom gewoon een keer meedansen op maandagavond in de Biodanzasalon beginnersgroep: Aanvang 20:00 uur of op zondagavond eveneens in de Biodanzasalon aanvang 19:30 uur.Voor informatie kun je altijd bellen: 06-133 62 776 of mailen: info@lillyharen.nl

Weekgroepen van Lilly

Proeflessen van Lilly