FridayNight FeelingGood Biodanzaspecial

FridayNight FeelingGood Biodanzaspecial

vr 1 december 20:00
vm Biodanzafabriek, Oostzijde 355 Zaandam

Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
+316 23258788
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Workshop
Kosten:
€20 / €18 (bij deelnemer weekgroep van de docenten), €10 (voormensen met krappe beurs), we hebben een solidariteits spaarvarken.
Docenten:
Minco Ruiter
Anneke en Arnold van Westerhoven
Organisatoren:
Minco RuiterVera Reijns

Onze volgende FridayNight FeelingGood, zoals altijd op de eerste vrijdag van de maand, is gelukkig weer terug op onze vaste plek: de Oostzijde 355 in Zaandam (oude biodanzafabriek).

Deze editie hebben we weer een bijzondere combinatie van facilitatoren. Arnold en Anneke van Westerhoven zullen samen met Minco Ruiter deze avond verzorgen. Arnold en Anneke zijn docenten van het eerste uur in Nederland en hebben lange tijd zowel in Nederland als ook in Zuid-Afrika les gegeven.

Feeling Good betekent voor ons warm en prettig, genieten, laagdrempelig en toch fijnzinnig en betekenisvol. Friday Night Feeling Good geeft je de kans om  te dansen met verschillende docenten en deelnemers. Iedere Friday Night Feeling Good krijgt daardoor een eigen kleur, met altijd een  Good Feeling. Kortom: een heerlijke dansavond voor iedereen!

Na de Vivencia is er gelegenheid om samen thee te drinken en te snoepen van mooi opgemaakte fruitschalen.

Het thema van deze keer op 1 december is ‘Dansen in donkere dagen’. Juist nu, in deze periode van het jaar en de wereld om ons heen, is het zo belangrijk om je niet te laten overweldigen, je identiteit te blijven ervaren en nog meer: te blijven dansen.