Open les biodanza Vught. Onze deuren staan in de nationale biodanzaweek  wijd open voor iedereen die nieuwsgierig is om biodanza te ervaren!

Open les biodanza Vught. Onze deuren staan in de nationale biodanzaweek wijd open voor iedereen die nieuwsgierig is om biodanza te ervaren!

za 13 april 11:00
Onze mooie zaal! Helvoirtseweg 227 Vught

Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0650813442
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Workshop
Kosten:
€ 5
Docenten:
Thessa Lookman
Jacqueline van den Eerenbeemt
Organisatoren:
Thessa LookmanJacqueline van den Eerenbeemt

Tijdens de nationale biodanzaweek zetten wij ook graag de deuren van onze mooie danszaal in Vught voor je open vanaf 10.45 uur. We starten om 11.00 uur met informatie over biodanza en over ons. Daarna nemen we je graag mee in een korte workshop van een uur om zelf te kunnen ervaren wat biodanza is. We dansen het liever dan dat we teveel praten! Na afloop kunnen we napraten onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor € 5 ben je erbij! Kom je op tijd? Als we gaan dansen gaat de deur van het gebouw dicht.

Laat je ons even weten of je er bij wil zijn? Info@biodanzadenbosch.nl

We dansen in het voormalige gebouw van Topigs. Als je via de N65 komt rijd dan even door tot de afslag Haaren en rijd parallel aan de weg een stukje terug. Dat is veiliger dan af te slaan op de drukke weg. Er is een groot parkeerterrein. Kom je via de achterdeur naar de 1e etage?