Dansen voor wereldvrede ! Biodanza benefietmiddag met Geny, Hannie, Maria, Regina, Daan, Cees, Leonoor, Monique en Nathalia

Dansen voor wereldvrede ! Biodanza benefietmiddag met Geny, Hannie, Maria, Regina, Daan, Cees, Leonoor, Monique en Nathalia

za 9 december 14.00
Balzaal Jac. P. Thijsselaan 45 2803 RT Gouda
Jac. P. Thijsselaan 45
2803 RT Gouda
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0648921803
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Workshop
Kosten:
€ 20 (+ € 1,15 kosten)
Docenten:
Leonoor Pronk
Geny Wuestman
Maria Vermeeren
Regina Veldhuijzen
Hannie Burgmeijer
Daan Haket
Cees Ingelse
Monique Sajet
Nathalia Liem
Organisatoren:
Leonoor PronkGeny Wuestman
Maria Vermeeren
Regina Veldhuijzen
Hannie Burgmeijer
Daan Haket
Cees Ingelse
Monique Sajet

Dansen voor wereldvrede
Biodanza benefietmiddag op zaterdag 9 december in Gouda

Een belangrijke drijfveer voor Rolando Toro, de grondlegger van Biodanza, was een beweging te maken tegen alle oorlog in de wereld. Voor hem staat het leven centraal. Door zoveel mogelijk mensen te laten dansen wilde hij meer liefdevolle verbinding, licht en vrede in de wereld brengen.

Inmiddels negen biodanzadocenten uit Zuid-Holland hebben dit uitgangspunt ter harte genomen in deze tijd waarin er nog steeds oorlogen woeden. Ze hebben zich verenigd om met elkaar een biodanza benefiet evenement te creëren. Iedereen die enige biodanza ervaring heeft is welkom en kan hiermee een gebaar maken, een tegengeluid tegen alle ellende die zich momenteel voltrekt.

Wij geloven er sterk in dat zodra mensen zich via dans en muziek, met liefde en respect met elkaar verbinden, er iets verandert. Dat begint in ons eigen hart. We worden er aan herinnerd dat we licht en liefde zijn. Met elkaar kunnen we dat verspreiden. Zo kunnen we samen een bijdrage aan vrede leveren.

De opbrengst van de middag komt ten goede aan het Rode Kruis, specifiek voor de hulp aan slachtoffers in Gaza, Israël en de West Bank (en daarmee aan de Palestijnse Rode Halve Maan en het Israëlische Magen David Abdom zoals het Rode Kruis in die gebieden heet). Samen kunnen we daadwerkelijk een verschil maken en bijdragen aan vrede en verlichting in de wereld.

Wij kijken ernaar uit om met jullie voor de vrede te dansen. Je bent van harte welkom!

Koop je tickets vooraf via:

Dansen voor wereldvrede – Biodanza benefietmiddag met acht docenten! – Hipsy

 

Hannie Burgmeijer, Daan Haket, Cees Ingelse, Leonoor Pronk, Monique Sajet, Maria Vermeeren, Regina Veldhuijzen, Geny Wuestman, Monique Sajet en Nathalia Liem.